Even voorstellen

Zie video:

Mijn naam is Helmy Stolwijk. Ruim 10 jaar gespecialiseerd in het maken van Paracord halsbanden en lijnen. Gedurende deze 10 jaar zijn er al duizenden mensen zelf aan de slag gegaan door middel van mijn workshops en webinars. 

Echter dagelijks komen er nieuwe mensen bij en telkens zie ik dezelfde vragen voorbij komen. Meestal worden ze doorverwezen naar bepaalde albums of Google maar ik weet als geen ander dat het soms heel moeilijk zoeken is naar het juiste antwoord.

Ik ga dus “proberen” een soort van online encyclopedie te maken onder de naam (K)notsure. 

De live workshops hebben even stil gelegen maar daar ga ik weer mee beginnen met een andere formule. Zie volgende pagina of https://www.knotsure.nl/451536741. Video bellen en chatten behoort ook tot de mogelijkheden. 

De website is nog niet klaar maar een klein begin is gemaakt. Ik ga daar keihard aan werken zodat medio 2022 alle vragen en antwoorden met slechts 1 klik te vinden zijn. 

Veel plezier met kijken en gebruik het contactformulier als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn. Deze vragen worden niet persoonlijk beantwoord maar binnen enkele dagen is het antwoord te vinden op de desbetreffende pagina.